Value added services

Wilt u een eenduidige oplossing voor de beveiliging van al uw panden? Wij helpen u graag met de installaties van al uw beveiligingssystemen.

Uw beveiligingstraject van begin tot eind verzorgt

Heeft u panden op verschillende locaties en wilt u hier graag een eenduidige beveiligingsoplossing voor? In het EMEA-gebied hebben wij goede contacten met leveranciers en installateurs waardoor het altijd mogelijk is om de geadviseerde beveiligingssystemen te leveren, te laten installeren, u de beste service te bieden en uw systemen te onderhouden. Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen. Zo bent u altijd verzekerd van een eenduidige en betrouwbare beveiliging van al uw panden.

Hoe gaan wij te werk

Benieuwd hoe jij een offerte kunt aanvragen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan

01.

Offerte aanvragen

Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U geeft hierbij aan waar wij u bij kunnen helpen en welke systemen u wilt.

02.

Contact

Nadat u een offerte heeft aangevraagd ontvangt u van ons een e-mail en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. We bespreken uitvoering al uw wensen en geven u een schatting van de levertijden.

03.

Oplevering

Nadat we alles met u besproken hebben zullen we de systemen bestellen en de installaties uitvoeren. Tijdens het gehele project wordt u op de hoogte gehouden van het verloop en de verwachtingen.

04.

Oplever map

Na de oplevering ontvang u van ons een complete af- en oplever map met alle noodzakelijke bescheiden.

Een oplossing voor al uw panden

Heeft u geen zin om zelf op zoek te gaan naar een leverancier en installateur in de regio voor uw bedrijf en de prijzen te moeten opvragen en contact houden? Wij kunnen dit volledig uit uw handen nemen. U bent bij ons altijd verzekerd van de beste kwaliteit en een marktconforme prijs. Voor alle locaties hebben we duidelijke en eenduidige afspraken waardoor u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. U hoeft niet meer met meerdere beveiligingsbedrijven te communiceren en uw installaties zullen allemaal eenduidig en gelijk zijn waardoor het voor u een stuk overzichtelijker blijft.

Heeft u nog een vraag?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 , of een mail sturen naar info@sigemea.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Onze jarenlange ervaring, kennis en samenwerking met verschillende partners, maakt dat SIG-EMEA u de beste oplossingen kan bieden op gebied van uw beveiligingsvraagstukken.”

Edward van den Berg

Eigenaar, SIG-EMEA

Eenduidige oplossing

Wilt u zeker zijn van een betrouwbare beveiliging?

Door onze goede contacten met leveranciers en installateurs kunnen wij het gehele traject van de beveiligingsmaatregelen uitvoeren. Vraag vrijblijvend een offerte aan.