Heeft u panden op verschillende locaties en wilt u graag een centraal servicemanagement?

SIG-EMEA kan uw servicemanagement regelen voor zowel nationale als internationale accounts. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eén centraal servicenummer

Bent u opzoek naar een centraal management voor uw service aanvragen van verschillende locaties? Door centraal management kunnen we de communicatie en documentatie standaardiseren voor verschillende locaties en is er een standaard werking van de installatie en het onderhoud van de service. Daarnaast kunnen u en uw verschillende kantoren gebruik maken van één centraal servicenummer.

Wij zorgen voor duidelijk afspraken en contracten met onze lokale veiligheid integrators voor al uw locaties. Door middel van een het opstellen van een Service Level Agreement (SLA) waarborgen wij uw afspraken en krijgt het systeem de service die nodig is voor een optimale levensduur.

Hoe gaan wij te werk

Benieuwd hoe jij een offerte kunt aanvragen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan

01.

Offerte aanvragen

Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U geeft hierbij aan waar wij u bij kunnen helpen en welke systemen u wilt.

02.

Contact

Nadat u een offerte heeft aangevraagd ontvangt u van ons een e-mail en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. We bespreken uitvoering al uw wensen en geven u een schatting van de levertijden.

03.

Oplevering

Nadat we alles met u besproken hebben zullen we de systemen bestellen en de installaties uitvoeren. Tijdens het gehele project wordt u op de hoogte gehouden van het verloop en de verwachtingen.

04.

Oplever map

Na de oplevering ontvang u van ons een complete af- en oplever map met alle noodzakelijke bescheiden.

Eén centrale partner voor uw service

Met de service management van SIG-EMEA hoeft u niet opzoek naar het vinden van verschillende servicepartners in diverse landen. Onze service biedt u toegang tot onze service webportal. Hier vindt u op een centrale plek de samenvatting van alle door u of uw organisatie gemelde service verzoeken.
Met deze gegevens kunnen wij specifieke systeemproblemen analyseren en leren begrijpen. Hierdoor kunnen we verdere problemen of een onbetrouwbare beveiliging voorkomen en uiteindelijk kosten besparen. U kunt zich zo helemaal ontzorgen over de onderhoud en de benodigde service op de installatie.

Heeft u nog een vraag?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 , of een mail sturen naar info@sigemea.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Onze jarenlange ervaring, kennis en samenwerking met verschillende partners, maakt dat SIG-EMEA u de beste oplossingen kan bieden op gebied van uw beveiligingsvraagstukken.”

Edward van den Berg

Eigenaar, SIG-EMEA

Centrale service

Zoekt u de beste partner voor uw servicemanagement

Wij regelen de service van uw verschillende locaties vanuit een centrale plek. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan bespreken we samen de mogelijkheden.