CCTV-systeem

Wilt u altijd op de hoogte zijn van wat er zich afspeelt in uw bedrijf? Een goed camerasysteem is hiervoor belangrijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Camera systemen zijn de ogen en oren van uw bedrijf.

Goede camerasystemen zijn belangrijk voor een betrouwbare beveiliging van uw bedrijf. Met moderne technieken kunt u uw omgeving dag en nacht bewaken en volgen zonder voortdurend diverse schermen in de gaten te hoeven houden. Bij calamiteiten kunt u snel en efficiënt aan bewijsmateriaal komen en hoeft u niet urenlang door alle beelden heen te zoeken. Door middel van de triggers, meldingen en registraties op bepaalde tijden kunt u direct het juiste beeldmateriaal oproepen.

Hoe gaan wij te werk

Benieuwd hoe jij een offerte kunt aanvragen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan

01.

Offerte aanvragen

Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U geeft hierbij aan waar wij u bij kunnen helpen en welke systemen u wilt.

02.

Contact

Nadat u een offerte heeft aangevraagd ontvangt u van ons een e-mail en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. We bespreken uitvoering al uw wensen en geven u een schatting van de levertijden.

03.

Oplevering

Nadat we alles met u besproken hebben zullen we de systemen bestellen en de installaties uitvoeren. Tijdens het gehele project wordt u op de hoogte gehouden van het verloop en de verwachtingen.

04.

Oplever map

Na de oplevering ontvang u van ons een complete af- en oplever map met alle noodzakelijke bescheiden.

Koppel verschillende beveiligingssystemen voor de beste beveiliging

Wilt u altijd verzekerd zijn van de beste beveiliging ook op momenten dat er niemand aanwezig is? Door het gebruik van intelligente oplossingen en het koppelen van verschillende beveiligingssystemen zoals inbraak en toegangscontrole systemen weet u zeker dat uw bedrijf altijd goed beveiligd is.

Een CCTV-systeem kan preventief werken. Calamiteiten kunnen vooraf al worden opgespoord zodat er meteen ingegrepen kan worden. Daarnaast kan het afschrikwekkend werken voor onbevoegde en criminelen.

Heeft u nog een vraag?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 , of een mail sturen naar info@sigemea.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Onze jarenlange ervaring, kennis en samenwerking met verschillende partners, maakt dat SIG-EMEA u de beste oplossingen kan bieden op gebied van uw beveiligingsvraagstukken.”

Edward van den Berg

Eigenaar, SIG-EMEA

Moderne camerasystemen

Zoekt u moderne camerasystemen voor de beste beveiliging van uw bedrijf?

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel toepassingen voor een camerasystemen in een bedrijf. SIG EMEA helpt u graag met de beste systemen en voorziet u graag van advies.