Offerte Management

Heeft u panden in verschillende landen die u wilt beveiligen?

De juiste offertes zijn belangrijk hiervoor. SIG EMEA helpt u graag met het samenstellen van deze offertes voor een betrouwbare beveiliging van uw panden.

Offerte management door SIG EMEA

Bent u helemaal akkoord met het concept en wilt u echt aan de slag gaan met de implementatie van uw beveiligingsmaatregelen? Dan is het tijd om de offertes samen te gaan stellen. Bij SIG EMEA verzorgen we de offerte management voor al uw beveiligingssystemen.

Heeft u panden in het buitenland waar u mee aan de slag wilt gaan met een beveiligingsproject? Dan kan het lastig zijn om in deze specifieke gebieden zelf betrouwbare beveiligingsbedrijven te vinden. SIG EMEA heeft samenwerking met meerdere contractors in de EMEA landen zodat u gegarandeerd bent van betrouwbare beveiligingssystemen.

Waarom SIG EMEA

Bij SIG EMEA zijn we gespecialiseerd in het adviseren en managen van het gehele beveiligingstraject.

Altijd up-to-date

Wij zijn op de hoogte van de laatste veranderingen in de markt zodat wij u altijd de beste oplossing kunnen bieden.

EMEA gebied

Heeft u meerdere panden in verschillende landen? In het hele EMEA gebied (Europa, Midden Oosten en Azië) kunnen wij u helpen met de beste oplossingen.

Deskundig, opgeleid en gecertificeerd

Wij werken uitsluitend met deskundig personeel. Onze werknemers zijn goed opgeleid en hebben alle ervaring om u het beste te helpen.

Nauwe samenwerking met partners

Om u overal de beste oplossing te kunnen bieden hebben wij goede samenwerkingen met partners uit verschillende landen.

Duidelijke afspraken en samenwerkingen in het buitenland

Heeft u geen zin om zelf opzoek te gaan naar een betrouwbaar beveiligingsbedrijf in het buitenland? In het hele EMEA gebied kunnen wij u helpen met de beste beveiliging. Om een offerte voor u samen te stellen gebruiken wij onze uitgebreide database van veiligheid integrators die bekend zijn met het land en regio van uw vestiging.
Alle bedrijven waar wij samenwerkingen mee hebben zijn bekend en gescreend met onze eisen als, kennis van het product, kwaliteit van werk, betrouwbaarheid en de noodzakelijke certificeringen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste (lokale) tarieven, de beste systemen en goede afspraken en overeenkomsten.

Hoe gaan wij te werk

Benieuwd hoe jij een offerte kunt aanvragen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan

01.

Offerte aanvragen

Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U geeft hierbij aan waar wij u bij kunnen helpen en welke systemen u wilt.

02.

Contact

Nadat u een offerte heeft aangevraagd ontvangt u van ons een e-mail en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. We bespreken uitvoering al uw wensen en geven u een schatting van de levertijden.

03.

Oplevering

Nadat we alles met u besproken hebben zullen we de systemen bestellen en de installaties uitvoeren. Tijdens het gehele project wordt u op de hoogte gehouden van het verloop en de verwachtingen.

04.

Oplever map

Na de oplevering ontvang u van ons een complete af- en oplever map met alle noodzakelijke bescheiden.

Heb je een vraag?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 of een mail sturen naar info@sigemea.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.
“Onze jarenlange ervaring, kennis en samenwerking met verschillende partners, maakt dat SIG-EMEA u de beste oplossingen kan bieden op gebied van uw beveiligingsvraagstukken.”
Edward van den Berg

Eigenaar, SIG EMEA

Jarenlange ervaring

Wilt u verzekerd zijn van betrouwbare beveiliging voor uw panden in het buitenland?

Door onze jarenlange ervaring en samenwerkingen met bedrijven in het buitenland kunnen wij u altijd de beste beveiliging bieden.