Consult & management

Op zoek naar een bedrijf die de beveiliging van uw panden van begin tot eind kan managen?

Bij SIG EMEA zorgen wij ervoor dat het hele traject goed verloop, van advies tot concept en uitvoering.

Consult & management

Benieuwd waar wij u allemaal mee van dienst kunnen zijn?

Bekijk hieronder waar wij u allemaal mee kunnen helpen.
Advies & Ontwerp
Van begin tot concept
Project management
Begeleiding & uitvoering
Offerte management
Opstellen van offertes
Service management
Een centraal beheer

Advies & Ontwerp

Wilt u nieuwe beveiligingsmaatregelen in een nieuw of bestaand project? Dan bent u bij SIG-EMEA aan het juiste adres. Wij begeleiden u van het begin tot het uiteindelijke ontwerp concept. We bieden u een volledig adviesrapport en zoeken een oplossing voor ieder probleem.

Project management

Bij het opstarten van een project is projectmanagement belangrijk om alles goed te laten verlopen. Bij Heeft ruime ervaring in het managen van projecten en beveiligingsmaatregelen. Wij voeren het gehele traject voor u uit en onze project manager werkt nauw met u samen zodat er voor iedereen een duidelijk overzicht van de projectplanning blijft.

Offerte management

Heeft u het concept goedgekeurd? Dan is het tijd voor de volgende stap; de offerte. SIG-EMEA helpt u met het juist opstellen van een offertes. We maken gebruik van onze uitgebreide database van veiligheid integrators die bekend zijn met het land en de regio van uw vestiging om een offerte samen te stellen.

Service management

Wilt u al de service van al uw kantoren op een centrale plek geregeld hebben? SIG-EMEA zorgt voor een centraal service management waarbij u, en uw lokale kantoren, gebruik kunnen maken van één centraal service nummer.

Lorem Ipsum

Diensten overzicht et introductie over de diensten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Advies & Ontwerp

Project management

Offerte management

Service management

Maatoplossing

Zoekt u een oplossing op maat voor al uw beveiligingsvraagstukken?

Wij zorgen altijd voor een oplossing die past bij uw wensen en uw bedrijf. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan bespreken we samen de mogelijkheden.