Zoekt u een projectmanager die uw gehele project begeleid en uitvoert?

Bij SIG-EMEA verzorgen we het gehele management van uw project. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan bespreken we samen al uw wensen.

Projectmanagement van het hele traject

Het juist managen van een beveiligingsproject is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw beveiliging helemaal werkend wordt opgeleverd en u altijd verzekerd bent van een betrouwbare beveiliging. Het juist begeleiden van de te nemen stappen en de beveiligingsmaatregelen intrigeren is een vak apart. Wanneer u SIG-EMEA het projectmanagement laat uitvoeren zorgen wij voor het gehele traject. Onze projectleider werkt nauw met u samen en beheert de projecten uit uw naam.

Hoe gaan wij te werk

Benieuwd hoe jij een offerte kunt aanvragen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan

01.

Offerte aanvragen

Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U geeft hierbij aan waar wij u bij kunnen helpen en welke systemen u wilt.

02.

Contact

Nadat u een offerte heeft aangevraagd ontvangt u van ons een e-mail en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. We bespreken uitvoering al uw wensen en geven u een schatting van de levertijden.

03.

Oplevering

Nadat we alles met u besproken hebben zullen we de systemen bestellen en de installaties uitvoeren. Tijdens het gehele project wordt u op de hoogte gehouden van het verloop en de verwachtingen.

04.

Oplever map

Na de oplevering ontvang u van ons een complete af- en oplever map met alle noodzakelijke bescheiden.

Volledige management van uw project

Zoekt u een bedrijf welke uw gehele project managet zodat u zich kan richten op andere taken? Onze projectmanager zorgt voor een overzicht van de projectplanning en plannen zodat u een helder begin en eind heeft. We managen vanuit uw naam, wonen de projectvergaderingen bij en houden u continu op de hoogte over de voortgang van het project.
Bij de voltooiing van het project zorgt onze projectleider voor een vooroplevering met de lokale integrator, zodat u ervan uit kunt gaan dat het systeem volledig werkend wordt opgeleverd op de geplande overdracht datum.

Heeft u nog een vraag?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 , of een mail sturen naar info@sigemea.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Onze jarenlange ervaring, kennis en samenwerking met verschillende partners, maakt dat SIG-EMEA u de beste oplossingen kan bieden op gebied van uw beveiligingsvraagstukken.”

Edward van den Berg

Eigenaar, SIG-EMEA

Betrouwbare beveiliging

Wilt u er zeker van zijn dat uw beveiliging volledig werkend wordt opgeleverd?

Wij houden u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling en zorgen ervoor dat uw beveiliging geheel betrouwbaar wordt geïnstalleerd. Vraag vrijblijvend een offerte aan