Advies & ontwerp

Wilt u graag advies over de te nemen beveiligingsmaatregelen voor al uw panden?

Wij helpen u graag met het opstellen van een adviesrapport voor al uw beveiligingsvraagstukken. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen uw wensen kunnen bespreken.

Van vraag naar concept

Heeft u een nieuw project waar uw eigen beveiligingsoplossing geïmplementeerd moet worden. Het implementeren van de beste beveiliging begint met het juiste advies en ontwerp van de te nemen beveiligingsmaatregelen. Onze ervaren en hoogopgeleide adviseurs denken met u mee en stellen voor u een adviesrapport op. Samen komen wij tot een concept ontwerp dat de beste oplossing biedt voor uw situatie.

Waarom SIG EMEA

Bij SIG EMEA zijn we gespecialiseerd in het adviseren en managen van het gehele beveiligingstraject.

Altijd up-to-date

Wij zijn op de hoogte van de laatste veranderingen in de markt zodat wij u altijd de beste oplossing kunnen bieden.

EMEA gebied

Heeft u meerdere panden in verschillende landen? In het hele EMEA gebied (Europa, Midden Oosten en Azië) kunnen wij u helpen met de beste oplossingen.

Deskundig, opgeleid en gecertificeerd

Wij werken uitsluitend met deskundig personeel. Onze werknemers zijn goed opgeleid en hebben alle ervaring om u het beste te helpen.

Nauwe samenwerking met partners

Om u overal de beste oplossing te kunnen bieden hebben wij goede samenwerkingen met partners uit verschillende landen.

Een passende oplossing voor uw bedrijfssituatie

Samen met u beginnen onze adviseurs altijd met een onderzoek op locatie zodat ze een passend advies kunnen uitbrengen die past bij uw wensen en uw bedrijfssituatie. Ze stellen een volledig rapport op ondersteund met tekeningen en de geadviseerde maatregelen. Ook voor de beveiliging van meerdere panden kunnen wij u een volledige oplossing bieden. Onze adviseurs denken graag met u mee en adviseren u graag over nieuwe, technische en operationele oplossingen die specifieke veiligheidssituaties waarborgen.

Hoe gaan wij te werk

Benieuwd hoe jij een offerte kunt aanvragen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan

01.

Offerte aanvragen

Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U geeft hierbij aan waar wij u bij kunnen helpen en welke systemen u wilt.

02.

Contact

Nadat u een offerte heeft aangevraagd ontvangt u van ons een e-mail en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. We bespreken uitvoering al uw wensen en geven u een schatting van de levertijden.

03.

Oplevering

Nadat we alles met u besproken hebben zullen we de systemen bestellen en de installaties uitvoeren. Tijdens het gehele project wordt u op de hoogte gehouden van het verloop en de verwachtingen.

04.

Oplever map

Na de oplevering ontvang u van ons een complete af- en oplever map met alle noodzakelijke bescheiden.

Heb je een vraag?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 of een mail sturen naar info@sigemea.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.
“Onze jarenlange ervaring, kennis en samenwerking met verschillende partners, maakt dat SIG-EMEA u de beste oplossingen kan bieden op gebied van uw beveiligingsvraagstukken.”
Edward van den Berg

Eigenaar, SIG EMEA

Passende beveiligingsoplossing

Zoekt u een passende beveiligingsoplossing die past bij uw bedrijfssituatie?

Onze adviseurs kijken met u mee op locatie om altijd de beste oplossing te kunnen bieden. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het beste advies.