Application Management Support

Zoekt u een oplossing voor het stroomlijnen van alle informatie vanuit verschillende systemen? In ons Application Management Supportcenter wordt alle informatie vanuit een centrale plek beheerd.

Alle informatie vanuit een centrale plek beheerd

In uw bedrijf heeft u waarschijnlijk verschillende systemen met belangrijke informatie over bijvoorbeeld veiligheid, IT, facilities en beveiliging die allemaal op een andere plek beheerd worden. Deze systemen lopen vaak langs elkaar heen waardoor er communicatie nodig is tussen verschillende afdelingen of locaties en het veel tijd kost om alle informatie te delen.

Door alle informatiestromen te bundelen in ons Application Management Supportcenter is het mogelijk om voorafgaand aan een calamiteit of gebeurtenis al op de hoogte te zijn. Hierdoor is er direct mogelijk om vooraf hierop in te grijpen en (grote) bedrijfsrisico’s te voorkomen.

Hoe gaan wij te werk

Benieuwd hoe jij een offerte kunt aanvragen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan

01.

Offerte aanvragen

Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U geeft hierbij aan waar wij u bij kunnen helpen en welke systemen u wilt.

02.

Contact

Nadat u een offerte heeft aangevraagd ontvangt u van ons een e-mail en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. We bespreken uitvoering al uw wensen en geven u een schatting van de levertijden.

03.

Oplevering

Nadat we alles met u besproken hebben zullen we de systemen bestellen en de installaties uitvoeren. Tijdens het gehele project wordt u op de hoogte gehouden van het verloop en de verwachtingen.

04.

Oplever map

Na de oplevering ontvang u van ons een complete af- en oplever map met alle noodzakelijke bescheiden.

Maak optimaal gebruik van Application Management Support

Wilt u optimaal gebruik kunnen maken van een centraal beheer van al uw systemen? Bij SIGemea adviseren we u graag over hoe al deze informatie uit diverse systemen gekoppeld worden en hoe u dit het beste kunt gebruiken. Voor het opzetten van een dergelijk systeem heeft SIGemea alle nodige kennis en hebben we contact met specifieke leveranciers en ontwikkelaars zodat we u de beste systemen kunnen bieden. We helpen u graag verder met advies en verzorgen indien nodig het gehele traject.

Heeft u nog een vraag?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 , of een mail sturen naar info@sigemea.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Onze jarenlange ervaring, kennis en samenwerking met verschillende partners, maakt dat SIG-EMEA u de beste oplossingen kan bieden op gebied van uw beveiligingsvraagstukken.”

Edward van den Berg

Eigenaar, SIG-EMEA

Overzichtelijk dashboard

Wilt u graag een systeem die al uw informatie vanuit een centrale plek beheerd?

Met het BCOC systeem kunt u alle belangrijke informatie in een overzichtelijk dashboard snel en duidelijk verwerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan.