OVER ONS

Benieuwd wie wij zijn en wat wij doen

Wij nemen u graag mee in ons bedrijf en wie wij zijn. Lees verder om meer te weten over SIG EMEA.

Wie wij zijn

SIG EMEA is gespecialiseerd in het bieden van beveiligingsoplossingen in de breedste zin van woord. Van het geven van advies tot het opstellen en managen van projecten, wij kunnen het hele traject voor u verzorgen van begin tot eind. Door onze jarenlange ervaring, kennis en goede samenwerkingen met verschillende gecertificeerde partners kunnen wij u altijd de beste oplossing bieden.

N
Verzorgen het traject van begin tot eind
N
Kwaliteit en service staan bovenaan
N
Samenwerkingen met gecertificeerde partners

Waarom SIG-EMEA.

Benieuwd hoe SIG-EMEA jou het beste kan helpen? Ontdek hier de voordelen.

Altijd up-to-date

Wij zijn op de hoogte van de laatste veranderingen in de markt zodat wij u altijd de beste oplossing kunnen bieden.

EMEA gebied

Heeft u meerdere panden in verschillende landen? In het hele EMEA gebied (Europa, Midden Oosten en Azië) kunnen wij u helpen met de beste oplossingen.

Deskundig, opgeleid en gecertificeerd

Wij werken uitsluitend met deskundig personeel. Onze werknemers zijn goed opgeleid en hebben alle ervaring om u het beste te helpen.

Nauwe samenwerking met partners

Om u overal de beste oplossing te kunnen bieden hebben wij goede samenwerkingen met partners uit verschillende landen.

Heeft u nog een vraag?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en advies. U kunt ons bereiken via +3171 7600745 of een mail sturen naar info@sigemea.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

“Onze jarenlange ervaring, kennis en samenwerking met verschillende partners, maakt dat SIG-EMEA u de beste oplossingen kan bieden op gebied van uw beveiligingsvraagstukken.”

Edward van den Berg

Eigenaar, SIG EMEA

Missie

Wij willen bedrijven kunnen voorzien van een betrouwbare beveiliging en het gehele traject voor hun uit handen nemen. We hebben samenwerkingen met de beste leveranciers en installateurs in het hele EMEA gebied (Europe, Middle East en Africa) zodat u als bedrijf hier niet zelf naar op zoek hoeft.

Visie

Onze visie is het leveren van management diensten, project installaties en services. waarbij de volgende kernpunten voor ons team het belangrijkst zijn: Op tijd leveren, hoge kwaliteit producten, goed opgeleide mensen, de beste service en altijd een marktconforme prijs.

Uw partner

Zoekt u een partner die u kan helpen bij al uw beveiligingsvraagstukken?

SIG EMEA voorziet u graag van advies en helpt u bij de installatie van een betrouwbare beveiliging. Vraag vrijblijvend een offerte aan