Betrouwbare beveiliging

Zoekt u de beste beveiligingsoplossing voor uw bedrijf?

Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van panden in het gehele EMEA gebied. Bekijk hieronder in welke branches wij voornamelijk werkzaam zijn.

Branches

Benieuwd in welke branches wij voornamelijk werkzaam zijn? Bekijk hieronder het overzicht met branches.

Onderwijs

Zakelijke dienstverlening

Overheid

Zorg

Nieuw- verbouw

Industrie

Benieuwd wat andere klanten over ons zeggen?

Wij hebben al veel bedrijven mogen voorzien van een vertrouwde beveiliging. Lees hier hoe voorgaande klanten dit ervaren.

"MKB Secure is een betrouwbare en flexibele partij waar we regelmatig en graag gebruik van maken! Wanneer we een probleem hebben wordt deze snel opgelost en de monteurs zijn vriendelijk en efficiënt."

T. Browne

"Had ik ze maar eerder gevonden dat had mij een hoop problemen gescheeld. Ook al was ik nieuw, ik werd snel geholpen, mijn systeem werd goed nagekeken en de problemen zijn eruit gehaald!"

B. Defeber

"Een helpende hand wanneer we omhoog zitten! Zo nu en dan hebben we extra 'handjes' nodig bij project installaties, dan is het fijn dat we op MKB Secure kunnen rekenen en gekwalificeerde mensen krijgen met verstand van zaken!"

R. de Laat
Beveiligingsoplossingen

De partner voor al uw beveiligingsvraagstukken

Bij SIG EMEA zijn we gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen voor zowel nationale als internationale bedrijven. We zijn voornamelijk werkzaam in de zakelijke dienstverlening en voorzien u altijd met een oplossing op maat die past bij uw bedrijf.
We helpen u bij het adviseren, opzetten, coördineren en uitvoeren van het gehele beveiligingstraject.

Beveiligingsbedrijf

Zoekt u een beveiligingsbedrijf voor een betrouwbare beveiliging van al uw panden?

Ook voor verschillende panden zorgen wij voor een eenduidige beveiliging. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan bespreken we samen de mogelijkheden