SIGemea
SIGemea payoff
 
Terreinbewaking
Terreinbewaking
Een goede beveiliging begint niet bij uw voordeur maar houdt rekening met uw gehele omgeving. Overdag wilt u graag dat de parkeerplaatsen bij uw pand toegankelijk en veilig zijn en in de avond en nachtelijke uren wenst u een zo vroeg mogelijke detectie van eventuele indringers.

Naast een camera-systeem zijn er ook vele mogelijkheden voor de beveiliging van het terrein. Van zeer specialistische en geavanceerde (ondergrondse) detectie systemen tot betrekkelijk eenvoudige infrarood bewegingsmelders.

Ook op het gebied van terreinbewaking is de intelligente video in opmars. Het is al mogelijk bepaalde gebieden op uw terrein ‘af te schermen’ door middel van video bewaking en analyse. Met speciale software kunnen bepaalde bewegingen geïdentificeerd worden.
De ontwikkeling op dit gebied gaat zeer snel! Een belangrijk pluspunt binnen deze ontwikkelingen is dat de software steeds betrouwbaarder wordt en het aantal valse meldingen bijna miniem is in vergelijking met de "traditionele" bewegings detectie.

Terreinbeveiliging is niet snel en eenduidig te beschrijven. Met de kennis van SIG-EMEA heeft u wel een vertrouwde en hoogwaardige partner, met veel kennis op dit gebied. Ook hier komen wij met oplossingen op maat en binnen uw budget.

iconFacebook.png iconTwitter.png linkedin.jpg

SIG-EMEA

Office & Postal address:

SIG, Security Integrators Group B.V.

Albert Verweystraat 46

2202 NP, Noordwijk

Netherlands


Tel: +31 (0) 71 76 00 745

e info@sigemea.com

i www.sigemea.com


SIG, Security Integrators Group UK LTD

Unit 3 Bluegates, Stortford Road, 

Great Dunmow, CM6 1SN, 

United Kingdom