SIGemea
SIGemea payoff
 
CCTV Systemen
CCTV Systemen
Een modern camera- en recording systeem vormt tegenwoordig letterlijk "uw ogen en oren" op het gebied van beveiliging. Met moderne technieken kunt u uw omgeving dag en nacht bewaken en volgen zonder voortdurend diverse schermen in de gaten te hoeven houden. Intelligente oplossingen en koppelingen met andere systemen zoals inbraakbeveiliging en toegangscontrole zorgen ervoor dat, op het moment dat het moet, de juiste beelden worden opgenomen.

Daarnaast werkt een CCTV preventief en schrikt zodanig af dat daarmee de kans daalt dat criminelen uw bedrijf uitkiezen als ‘prooi’. Voor uw personeel kan het bovendien een gevoel van veiligheid en vertrouwen geven. Ook voor hun veiligheid en over hun spullen wordt gewaakt.

Moderne systemen zorgen voor een verandering op de CCTV markt. Eindeloze opnames op banden die, na een incident, uren van bekijken vergen behoren met deze moderne toepassingen tot het verleden.(Soft) Motion detection triggert een recorder tot opname op een digitale recorder of video server. Met een dergelijk systeem wordt het mogelijk de beelden na een incident als aanvullend bewijsmateriaal te gebruiken. Met meldingen en registraties van events op datum en tijd kunt u direct en ‘to the point’ het juiste beeldmateriaal oproepen.

Met intelligente video oplossingen kan SIG-EMEA een systeem creëren dat permanent uw omgeving bewaakt, en wanneer bepaalde onregelmatigheden worden waargenomen, worden door het systeem alarmen gegenereerd en opnames genomen zodat uw security manager  en / of bewakers alert kunnen reageren.

iconFacebook.png iconTwitter.png linkedin.jpg

SIG-EMEA

Office & Postal address:

SIG, Security Integrators Group B.V.

Albert Verweystraat 46

2202 NP, Noordwijk

Netherlands


Tel: +31 (0) 71 76 00 745

e info@sigemea.com

i www.sigemea.com


SIG, Security Integrators Group UK LTD

Unit 3 Bluegates, Stortford Road, 

Great Dunmow, CM6 1SN, 

United Kingdom