SIGemea
SIGemea payoff
 
Inbraakbeveiliging
Inbraakbeveiliging

Een eerste (en vaak ook door de verzekering vereiste) noodzakelijke beveiliging wordt verzorgd door het inbraakbeveiliging systeem. Een alerte signalering per zone en doormelding naar een alarmcentrale zijn de wezenlijke functies van het systeem.

Daarnaast is de continuïteit van het systeem essentieel voor een optimale beveiliging. Dit houdt niet op bij de centrale unit, maar geldt net zo voor de diverse op het systeem aangesloten onderdelen als bewegingsmelders, alarm contacten en andere apparatuur. Ook van groot belang is dat het systeem op de juiste wijze is geprojecteerd en dat de zichtlijnen, anti-manipulatie mogelijkheden en anti-maskeringen waar nodig worden afgestemd op uw situatie.

Nog meer functionaliteit wordt gerealiseerd indien het inbraakbeveiliging systeem gekoppeld wordt aan een CCTV camera- en recorder systeem. Een combinatie van beweging detectie op de camera met intelligente software maakt het voor u mogelijk uw gebouwen en omgeving te laten bewaken door uw systeem zodat uw personeel slechts op alarmen vanuit de systemen hoeft reageren. Tevens is bekend dat de politie niet meer direct uitrukt bij een melding van inbraak, maar eerst een verificatie eist alvorens de zaak te onderzoeken.
Met een camera oplossing, gekoppeld aan uw centrale meldkamer van uw inbraakbeveiliging systeem, kan deze meldkamer zorg dragen voor deze verificatie. Laat u door SIG-EMEA voorlichten op dit gebied zodat u later niet voor een onplezierige verrassing staat.

Vanzelfsprekend voldoen al onze inbraakbeveiliging systemen aan de kwaliteitseisen van BORG en NCP. Daarnaast worden ook aanbevelingen t.a.v. benodigde bouwkundige aanpassingen door ons in het totale ontwerp meegenomen. Voor de uitvoering van deze aanpassingen kunnen wij u ook adviseren dankzij onze samenwerking met gespecialiseerde partners op dit gebied . De systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk, storingsarm en bieden de mogelijkheid voor beheer op afstand.

iconFacebook.png iconTwitter.png linkedin.jpg

SIG-EMEA

Office & Postal address:

SIG, Security Integrators Group B.V.

Albert Verweystraat 46

2202 NP, Noordwijk

Netherlands


Tel: +31 (0) 71 76 00 745

e info@sigemea.com

i www.sigemea.com


SIG, Security Integrators Group UK LTD

Unit 3 Bluegates, Stortford Road, 

Great Dunmow, CM6 1SN, 

United Kingdom