SIGemea
SIGemea payoff
 
Sleutel Management
Sleutel Management

Een correct sleutelbeheer is van belang in uw organisatie om te voorkomen dat uw sleutels (en daarmee uw bedrijfseigendommen) mogelijk in verkeerde handen vallen.

Er is geen ontkomen aan; sleutels vind je in elk bedrijf. Met de sleutels open je ruimtes waar meestal (gevoelige) bedrijfsinformatie en waardevolle goederen bewaard worden. Het is dus belangrijk te weten wie de sleutels meeneemt, op welke datum en tijdstip dit gebeurt en wanneer (en of) de sleutels weer worden ingeleverd. Daarnaast wilt u het proces bewaken wie wel en wie niet gerechtigd zijn om bepaalde sleutels op te halen en mee te nemen. Op deze wijze voorkomt u dat deze in handen vallen van onrechtmatige personen. 

SIG-EMEA biedt u Sleutelmanagement oplossingen aan die op zichzelf staan of die geïntegreerd kunnen worden in uw toegangscontrole systeem. Zo kunt u naast de gecontroleerde uitgifte van uw sleutels ook nog eens voorkomen dat sleutels bijvoorbeeld (per ongeluk) meegenomen worden naar huis door uw personeel.

Op deze wijze worden uw bedrijfseigendommen effectief beschermd en verliest u niet uw waardevolle tijd en geld aan het opsporen van sleutels of het vervangen van sloten en kunt u er gerust op zijn dat uw sleutels niet 'rondzwerven' bij de verkeerde personen.

iconFacebook.png iconTwitter.png linkedin.jpg

SIG-EMEA

Office & Postal address:

SIG, Security Integrators Group B.V.

Albert Verweystraat 46

2202 NP, Noordwijk

Netherlands


Tel: +31 (0) 71 76 00 745

e info@sigemea.com

i www.sigemea.com


SIG, Security Integrators Group UK LTD

Unit 3 Bluegates, Stortford Road, 

Great Dunmow, CM6 1SN, 

United Kingdom