SIGemea
SIGemea payoff
 
Intelligente Video Systemen
Intelligente Video Systemen
Intelligente video-oplossingen zorgen voor adequate en correcte opvolging van situaties waar u anders misschien niet op zou (kunnen) reageren.

U kunt zich wellicht voorstellen dat bij camerabewaking enkel effectief opgetreden kan worden wanneer er voldoende bewakers zijn die de live camerabeelden voortdurend bekijken en daarop kunnen anticiperen. Daarmee zijn de eerste stappen gezet, waarbij externe alarm triggers een zogenaamde "pop-up" genereren op een monitor, waarbij de bewaker actie kan ondernemen.
Wat echter nog effectiever en flexibeler werkt is een "intelligente" video oplossing, waarbij er op voorvallen gereageerd kan worden wanneer een oplossing met externe alarmcontacten niet meer mogelijk is.
Hierbij kunt u denken aan verdachte pakketjes die ergens worden achtergelaten, of juist items die van een bepaalde positie worden weggenomen.Of wat dacht u van gedragsanalyse? Bijvoorbeeld personen die samenscholen of zich langer dan een bepaalde tijd in een specifiek gebied bevinden. Zo kunt u ook bewegingen signaleren om nog specifieker gedragingen te kunnen volgen en analyseren en kan ook de bewegingsrichting gedefinieerd worden (bijv. auto’s of personen die maar een richting in mogen). 


Ook het tellen van personen en/of voertuigen en nummerplaatherkenning levert informatie op over veiligheid en beveiliging, of voor marketing doeleinden. De oplossingen zijn legio!

SIG-EMEA werkt met systemen die parallel aan uw huidig systeem gekoppeld kunnen worden en waarbij uw huidige systeem dus niet vervangen hoeft te worden. Op deze wijze kunt u het maximale uit uw eigen video bewakingsoplossing halen en acties ondernemen op de momenten dat dit daadwerkelijk nodig is.

iconFacebook.png iconTwitter.png linkedin.jpg

SIG-EMEA

Office & Postal address:

SIG, Security Integrators Group B.V.

Albert Verweystraat 46

2202 NP, Noordwijk

Netherlands


Tel: +31 (0) 71 76 00 745

e info@sigemea.com

i www.sigemea.com


SIG, Security Integrators Group UK LTD

Unit 3 Bluegates, Stortford Road, 

Great Dunmow, CM6 1SN, 

United Kingdom