SIGemea
SIGemea payoff
 
Geintegreerde Systemen
Geintegreerde Systemen

Moderne systemen vloeien in elkaar over. ICT, Security Management en Facility Management komen dichter bij elkaar. Beheer van de verschillende systemen wilt u niet op meerdere systemen, maar het liefst op een enkele applicatie en op een plek waar u dit beheer het meest efficiënt kunt uitvoeren.

Geen systeem is volledig vergelijkbaar. Ieder systeem heeft weer andere voor- en nadelen ten opzichte van een vergelijkbaar systeem. Voor u en uw organisatie wordt het hierdoor erg moeilijk de juiste keuze te maken. SIG-EMEA is "systeem onafhankelijk". Wij kijken naar uw omgeving, uw werkwijze en uw organisatie, en wij inventariseren uw wensen om tot de juiste systeemkeuze te komen. De oplossing is dus altijd op maat voor uw organisatie.

Daar waar u in het verleden mogelijk al een keuze heeft gemaakt voor een bepaald systeem, is SIG-EMEA in staat door de samenwerking met haar verschillende partners, gecertificeerd voor verschillende systemen, ook een bestaand systeem uit te breiden en te onderhouden. Daar waar u naast een bestaand toegangscontroloe systeem wilt uitbreiden met bijvoorbeeld een inbraak systeem, verzorgen wij een naadloze integratie van die systemen. Een detectie op het inbraak systeem zorgt er dan bijvoorbeeld voor dat uw toegangsniveau van status verandert, of deze detectie schakelt op een CCTV systeem het opnemen van beelden in. Na terugval/reset van het alarm gaan de andere systemen ook weer terug naar het normale beveiligingsniveau.

Een ander voorbeeld is dat bij een alarm op uw brandmeld systeem het toegangscontrole systeem automatisch alle deuren ontgrendelt, waardoor uw medewerkers snel en veilig naar buiten kunnen. Tevens verzorgt het systeem desgewenst op dat moment een rapportage van alle aanwezige medewerkers en een overzicht van de locatie waar zij zich bevinden.

Alle mogelijke koppelingen en toepassingen zijn denkbaar. Bij ons staat steeds uw wens voorop om tot de oplossing en mate van integratie te komen.

iconFacebook.png iconTwitter.png linkedin.jpg

SIG-EMEA

Office & Postal address:

SIG, Security Integrators Group B.V.

Albert Verweystraat 46

2202 NP, Noordwijk

Netherlands


Tel: +31 (0) 71 76 00 745

e info@sigemea.com

i www.sigemea.com


SIG, Security Integrators Group UK LTD

Unit 3 Bluegates, Stortford Road, 

Great Dunmow, CM6 1SN, 

United Kingdom