SIGemea
SIGemea payoff
 
ID-Management Oplossingen
ID-Management Oplossingen

ID-management wordt dagelijks toegepast. Bij toegangscontrole systemen, maar ook bij sportclubs (lidmaatschap), bars en discotheken (leeftijd identificatie), etc. worden steeds vaker passen in eigen beheer gemaakt en uitgegeven of wordt gebruik gemaakt van andere ID management oplossingen zoals biometrische identificatie.

Het is dan ook van belang dat u snel en effectief  ID kaarten kunt produceren en modificaties in het systeem kunt doorvoeren, of biometrische oplossingen kunt implementeren en toepassen. Beide mogelijkheden kunnen bijvoorbeeld met de ID-management software beheerd worden.

Daarnaast is het van belang voor u dat ID-management op een correcte manier geïmplementeerd en beheerd wordt (het betreft tenslotte privacy gevoelige informatie) en dat u het meest effectief met de mogelijkheden van ID-management omgaat. Haalt u daadwerkelijk het meeste uit de ID-management mogelijkheden?

Zo kunt u uw ID-management oplossing opschalen van een zeer eenvoudig maar doeltreffende oplossing naar  een meer complexe oplossing waarbij u uw ID management bijvoorbeeld gaat combineren met marketing, loyalty, toegangscontrole, tijdregistratie en betaaloplossingen.
 
SIG-EMEA adviseert u graag over de diverse oplossingen met ID management.

AANBIEDING STARTERSKIT ID-MANAGEMENT!

Op dit moment hebben wij een aantrekkelijk starters pakket voor ID Management. Met dit pakket kunt u direct aan de slag om voor uw bedrijf gepersonificeerde kaarten te ontwerpen en af te drukken. Het pakket is compleet met een ID Kaart Printer, de benodigde software voor het ontwerpen en printen van de kaarten, een set blanco kaarten, camera voor het opnemen van foto's en nog veel meer!

iconFacebook.png iconTwitter.png linkedin.jpg

SIG-EMEA

Office & Postal address:

SIG, Security Integrators Group B.V.

Albert Verweystraat 46

2202 NP, Noordwijk

Netherlands


Tel: +31 (0) 71 76 00 745

e info@sigemea.com

i www.sigemea.com


SIG, Security Integrators Group UK LTD

Unit 3 Bluegates, Stortford Road, 

Great Dunmow, CM6 1SN, 

United Kingdom