SIGemea
SIGemea payoff
 
Disclaimer

Disclaimer

Wij hebben met grote zorgvuldigheid onze website (www.sigemea.com) samengesteld en wij zullen deze website met enige regelmaat bijwerken om u van nieuwe informatie te voorzien.

Op deze pagina refereren wij tevens naar algemene voorwaarden van de SIGEMEA C.V. (SIG-EMEA) welke wij op uw verzoek gratis zullen toezenden. 

SIG-EMEA accepteert geen verantwoordelijkheid en geeft geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, geldigheid of volledigheid van de verstrekte informatie en is bovendien in geen enkel geval aansprakelijk voor schade die het directe of indirecte gevolg is van het gebruik van de op deze website aanwezige informatie. Tevens is SIG-EMEA in geen enkel geval aansprakelijk voor de gevolgen van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van informatie op deze website. SIG-EMEA kan niet garanderen dat informatie aanvragen per email of via het contact formulier op onze contact pagina tijdig ontvangen en verwerkt kunnen worden en aanvaard geen aansprakelijkheid voor de directe of indirecte gevolgen hiervan.

De inhoud van deze website of delen daarvan zoals teksten, grafische elementen, logo’s, etc. is eigendom van SIG-EMEA, en mogen niet gekopieerd, gereproduceerd of gebruikt worden voor commerciële doeleinden, wat alleen toegestaan is wanneer SIG-EMEA u hiervoor schriftelijk toestemming heeft verleend.

iconFacebook.png iconTwitter.png linkedin.jpg

SIG-EMEA

Office & Postal address:

SIG, Security Integrators Group B.V.

Albert Verweystraat 46

2202 NP, Noordwijk

Netherlands


Tel: +31 (0) 71 76 00 745

e info@sigemea.com

i www.sigemea.com


SIG, Security Integrators Group UK LTD

Unit 3 Bluegates, Stortford Road, 

Great Dunmow, CM6 1SN, 

United Kingdom