SIGemea
SIGemea payoff
 
Project Management
Project Management
Zodra u SIG-EMEA heeft geselecteerd om "project management" voor u te verzorgen, zal onze projectleider nauw met u samenwerken en de uitvoering van de projecten uit uw naam beheren. 

Wij zullen u van projectplanning en -plannen voorzien en zullen projectvergaderingen uit uw naam bijwonen.
U wordt door ons voorzien van projectverslagen en kunt deze ook zelf ophalen via de webportal. Wij blijven u online voorzien van de laatste updates zodat u op de hoogte blijft van elke ontwikkeling op het project.Het financiële aspect zal eveneens door onze projectleider worden beheerd. Hij houdt de status van het project nauwgezet bij en stemt de facturering met u af, gebaseerd op de voortgang van het project. Op deze wijze zullen er op correcte wijze en op de juiste tijdstippen tijdens het project betalingen kunnen worden vrijgegeven. 

Bij de projectvoltooiing zal onze projectleider allereerst een vooroplevering verzorgen van het systeem met de (lokale) integrator zodat u verzekerd bent dat het systeem volledig getest en correct werkend aan u wordt opgeleverd op de geplande overdrachtdatum.Onze projectleider zal bij voltooiing van het project de oplevercertificaten en de projectdocumentatie aan u ter beschikking stellen (ook online).

iconFacebook.png iconTwitter.png linkedin.jpg

SIG-EMEA

Office & Postal address:

SIG, Security Integrators Group B.V.

Albert Verweystraat 46

2202 NP, Noordwijk

Netherlands


Tel: +31 (0) 71 76 00 745

e info@sigemea.com

i www.sigemea.com


SIG, Security Integrators Group UK LTD

Unit 3 Bluegates, Stortford Road, 

Great Dunmow, CM6 1SN, 

United Kingdom